Raudonasis sausas
„Château Labégorce“ suteikia galimybę mėgautis geriausiais Margaux apeliacijos bruožais. Su savo kerinčiais aromatais ir įspūdinga skonio palete, šis vynas yra privalomas kiekvienam kolekcininkui ar išrankiam entuziastui.
Būdamas išskirtinis Margaux vynas, jis atsiveria sodriu ir viliojančiu prinokusių uogų, slyvų ir juodųjų serbentų (crème de cassis) aromatu. Subtilios kedro, skrudintų natų ir švelnūs alyvų žiedų niuansai suteikia vynui kompleksiškumo. Skonis galingas, demonstruojantis prinokusius, sultingus vaisius, puikią koncentraciją ir malonius smulkiagrūdžius taninus.
Šis išskirtinis vynas gaminamas iš 62,5 hektaro vynuogyno AOC Margaux teritorijoje, papildyto 4,5 hektaro Haut-Médoc apeliacijoje. Vidutiniškai 30 metų amžiaus vynmedžiai auga tipiškuose molinguose kalkakmenio dirvožemiuose, būdinguose Margaux apeliacijai.
Vynuogės derliaus nuimamos rankomis, užtikrinant optimalią kokybę. Fermentacija vyksta temperatūrą kontroliuojančiose betoninėse talpyklose, leidžiančiose tiksliai valdyti fermentacijos procesą. Vynas vėliau brandinamas statinėse, iš kurių 40 % yra naujos.
Tiekti 16-18 C prie jautienos kepsnio, Ossobuco troškinio arba brandintų sūrių.