Raudonasis sausas
Château Talbot 2017 – tai Saint-Julien klasika. Būdamas 4-osios klasifikacijos „Cru Classé“ vynas, „Talbot“ nuosekliai užtikrina išskirtinę kokybę kiekvienais derliaus metais, todėl yra tikras Medoko (Médoc) Kairiojo Kranto simbolis.
Château Talbot 2017 pasižymi sultingu ir jaunatvišku stiliumi, trykštančiu gervuogių, slyvų ir juodųjų serbentų skoniais, kuriuos subtiliai papildo intriguojančios saldymedžio ir deguto natos. Vynas pasižymi tvirta pabaiga, demonstruojančia energiją, o paslėpta rūgštis suteikia jam nepaprastai ilgą ir subtilų poskonį.
Šis vynas gaminamas iš tipiško Medoko regiono vynuogių mišinio, kuriame dominuoja „Cabernet Sauvignon“ – pavyzdinė Kairiojo Kranto raudonoji vynuogė, papildyta „Merlot“ ir „Petit Verdot“.
Elegantiški, rafinuoti ir dosnūs net savo jaunystėje, šie vynai turi ilgą brandinimo potencialą ir išties puikiai reprezentuoja Saint-Julien apeliaciją.
Vynas brandinamas 18 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse, iš kurių 60 % yra naujos.
Tiekti 16-18 C prie jautienos steiko, fazano arba putpelės, taip pat žvėrienos troškinio.