Putojantis sausas
Georg Breuer Sekt Brut 2018 – tai elegantiškas, sausas putojantis vynas, pagamintas tradiciniu putojančio vyno gamybos metodu (Méthode traditionnelle). Subtili burbuliukų tekstūra, gaivumas ir kompleksiškumas – tai, kas išskiria šį 2018 metų derliaus vyną iš kitų.
Aromate atsiskleidžia citrusinių vaisių, svarainių ir kriaušių natos, kurios puikiai dera su subtilia mielių užuomina. Skonyje – itin tirpi ir lengva tekstūra, gaivus rūgštingumas, subtilus minerališkumas bei harmoningas poskonis.
Vynas su mielėmis brandintas 7 metus.
Tiekti 8-10 °C kaip aperityvą, su marinuota lašiša ar žuvimi lengvuose padažuose, šparagais, omletu su lašiša ir pankoliu arba wok daržovėmis su žuvimi.
Vyno ūkis „Weingut Georg Breuer“ įkurtas 1880 metais. Nuo 1980 iki 1990 metų vyninei priklausantys vynuogynai buvo išplėsti net tris kartus ir dabar vyninei priklauso 30 hektarų geriausių regiono vynuogynų, esančių stačiausiuose šlaituose, kur auga ir Grand cru vynuogynai (Berg Schlossberg, Nonnenberg, Berg Roseneck). Georgas Breueris vadinamas legendiniu regiono vyndariu: jo iniciatyva 1984 metais buvo įkurta vyndarių asociacija "Charta", jungianti išskirtinės kokybės sausojo rislingo gamintojus. Ši asociacija padarė didelę įtaką visai Vokietijos vyndarystei. Nuo 2004 metų vyninei vadovauja Bernardo Breuerio dukra Theresa.