Vilnius

  • Stumbrų g. 15, Vilnius
  • +370 5 213 8431
  • stumbrai@vynoklubas.lt
  • I-V 10:00 - 20:00 VI 10:00 - 18:00
  • Rodyti žemėlapyje

Klaipėda

  • Liepų g. 20, Klaipėda
  • +37046219675
  • klaipeda@vynoklubas.lt
  • I-V 11:00 - 19:00 VI 11:00 - 17:00
  • Rodyti žemėlapyje
Michel Cluizel mini šokoladas Boost de Plaisir 30 g

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Michel Cluizel mini šokoladas Boost de Plaisir 30 g

3,00

Aprašymas

Michel Cluizel pieniško šokolado (45 %) batonėlis su razinų, migdolų ir laždyno riešutų kremu.

Saldi pagunda ir poilsio akimirka viename. Pagaminta iš 45 % pieniško šokolado, sumaišyto su lazdynų riešutų kremu, pagardinta razinomis ir riešutais, ši plytelė sujungia kremišką švelnumą ir malonų traškesį.

Kiekvienas ingredientas atrinktas dėl aukščiausios kokybės ir autentiško skonio, todėl kiekvienas kąsnis – tai harmoningas intensyvaus šokolado, riešutų ir vaisių derinys. Tirpstanti burnoje ir kartu traški – ši plytelė kviečia atsipalaiduoti ir pasimėgauti pieniško šokolado švelnumu bei subtilia skonių pusiausvyra.

Sudedamosios dalyslazdynų riešutai, cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakava, razinos, migdolų riešutai, burbono vanilės ankštis.

Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (lazdynų ir migdolų riešutai). Gali būti kiaušinių ir gliuteno pėdsakų.

Energinė vertė (100g): 2467,2 kJ / 590,2 kcal, riebalai 44,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20,3 g, angliavandeniai 38,2 g, iš kurių cukrų 33,3 g, baltymai 8,5 g, druska 0,16 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo.

Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

Prancūzija Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti