IŠANKSTINĖ PREKYBA - IŠSIUNTIMAS PLANUOJAMAS NUO SPALIO 15 DIENOS
Šis rinkinys – tikra kelionė per pasaulį, kurią siūlo garsus Prancūzijos šokolado meistras Michel Cluizel. Jo šokoladas La Laguna Lait 47 iš Gvatemalos Lanquín slėnio pasižymi subtiliomis kapučino, karšto šokolado, lazdyno riešutų ir sviestinės karamelės natomis. Mangaro Noir 71 plytelė nukelia į Madagaskaro Mangaro plantacijas, kur egzotinių ir citrusinių vaisių aromatai derinami su meduolių prieskoniais.
Brazilijoje užaugintas Riachuelo šokoladas žavi raudonų vaisių ir intensyvios kakavos bei saldymedžio natomis. Išskirtinę patirtį sukuria ir Vila Gracinda šokoladas iš San Tomė salos, kurios šokoladas praturtintas minerališkais tonais ir laukinių žolelių aromatais. Kolumbijos plantacijoje pagamintas El Jardin šokoladas sužavi intensyviomis karamelės ir medaus natomis.
Meksikos plantacijos Mokaya Noir BIO su egzotinių ir džiovintų vaisių natomis puikiai atskleidžia Michel Cluizel meistriškumą. Kiekviena šokolado plytelė iš šio rinkinio siūlo unikalią skonio kelionę po tolimiausius pasaulio kampelius.
Rinkinį sudaro:
Šokoladas supakuotas į dovanų maišelį.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.