Vaisių ir uogų sausas
Mėlynės- uogos, natūraliai augančios Lietuvos miškuose. Rankomis rinktų uogų sultys fermentuojamos nerūdijančio plieno talpose. Pasibaigus fermentacijai, vynas 12 mėn. brandinamas naujose europietiško ąžuolo statinėse.
Tamsios rubino spalvos vynas intensyviai kvepia mėlynių uogiene, gervuogėmis, kepinių prieskoniais. Gaivios rūgšties ir sodrių taninų. Ilgo mėlynių poskonio.
Tiekti 18 – 20 °C temperatūros prie raudonos mėsos patiekalų, kietųjų sūrių, juodojo šokolado
Gintaro Sino vyninė – tai viena žinomiausių Lietuvos vyno gamintojų, jau daugiau nei dešimtmetį kurianti natūralius uogų ir vaisių vynus, vertinamus dėl kokybės, skonio autentiškumo ir vietinės kilmės. Įsikūrusi Zarasų rajone, ši vyninė yra šeimos valdomas verslas, kurio filosofija – gaminti vyną taip, kaip gamindavo mūsų senoliai, tik su šiandienos meistriškumu ir žiniomis.
Gintaro Sino vynas gaminamas iš Lietuvoje augančių uogų ir vaisių, kruopščiai atrenkant žaliavas ir pasitelkiant tradicinius fermentacijos metodus: putojančius, sausus, p.saldžius, desertinius. Visi vynai riboto leidimo.