Raudonasis sausas
24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse, kurių pusė yra naujos, vynas pasižymi klasikiniu Cabernet Sauvignon aromatu bei skoniu, kuriuose galima justi tamsių uogų kvapus, kuriuos papildo mokos, šokolado, arbatos lapelių natos.
Tiekti 16 - 18 C temperatūros su sodriais jautienos, žvėrienos patiekalais, ilgai brandintais kietais sūriais.
A sleek, taut style, with good energy to the core of black currant, plum and anise flavors, lined with mouthwatering iron and briar notes. The long finish lets the iron edge play out with a flicker of rooibos tea that should emerge more with cellaring. Drink now through 2018. 100 cases imported. –JM
Kanonkop vyninė neretai vadinama Pietų Afrikos Priemier Grand Cru Classe vyno ūkiu. Šeimos vyninei daugiau nei 40 metų perleidžiamai iš kartos į kartą priklauso 100 ha vynuogynų Simonsberg kalno šlaituose, kuriuose galima aptikti daugiau nei 50 metų senumo 'Pinotage' vynmedžių. Čia gaminimai vieni geriausių raudonųjų vynų visoje Pietų Afrikoje. Vyno gamyba remiasi senomis tradicijomis: didžioji dalis vynuogynų nėra dirbtinai drėkinami, vynas fermentuojamas sekliose plačiose betoninėse talpose ir vėliau brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse; bei viskas atliekama tame pačiame ūkyje.