Oilala itališki marinuoti grybai alyvuogių aliejuje.
Autentiškas itališkas skonis kiekviename kąsnyje. Šie marinuoti grybai alyvuogių aliejuje pasižymi ypatinga tekstūra ir universalumu – juos galima valgyti žalius, kepti ant grotelių ar apvolioti džiūvėsėliuose ir iškepti iki traškumo. Puikiai dera su įvairiais mėsos, daržovių ar sūrio patiekalais.
Kiekviename stiklainėlyje užkonservuotas natūralus šviežumas ir ingredientų intensyvumas. Produktas pagamintas be jokių priedų, konservantų ar dirbtinių kvapiklių, todėl išlaiko tikrą grybų ir alyvuogių aliejaus skonį.
Naudojamas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, kuris dar labiau sustiprina šių grybų aromatą ir suteikia jiems išskirtinio švelnumo. Pasimėgavę produktu, nepamirškite panaudoti likusio alyvuogių aliejaus ant salotų ar kokio kito mėgstamo patiekalo.
Sudedamosios dalys: grybai (63%), ypač tyras alyvuogių aliejus (34%), čili pipirai, petražolė, mėta, druska, vyno actas, citrinos rūgštis, askorbo rūgštis.
Energinė vertė (100g): 229 kJ / 55 kcal, riebalai 3,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g, angliavandeniai 3,3 g, iš kurių cukrūs 2,9 g, baltymai 1,6 g, druska 1,4 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 10 dienų.
Galioja iki 2025.11.30.
Oilala - vieni garsiausių alyvuogių aliejaus gamintojai Italijoje. Vadovaudamiesi moderniais ir atsakingais principais, Oilala siekia sukurti aukščiausios kokybės produktus: alyvuogių aliejus, balzamiko esencijas, užtepėles. Nurinktas derlius, alyvuogių aliejui gaminti, išspaudžiamas per 6 valandas. 2018 m. vykusiame tarptautiniame Niujorko čempionate Oilala alyvuogių aliejus apdovanotas aukso medaliu.