Vilnius

Klaipėda

Canals Nadal Brut Rosé Cava DO 2022

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Putojantis sausas

Canals Nadal Brut Rosé Cava DO 2022

24,00

Aprašymas

Gaivus, subalansuotas, gyvos rūgšties vynas kvepia raudonosiomis uogomis (braškėmis, raudonaisiais serbentais), granatais bei subtilia miško paklote. 'Trepat' vynuogės vynas žavi šviežių ir cukruotų vaisių sluoksnių niuansais. Vynas su mielių nuosėdomis laikytas 15 mėnesių.

Dozažas:6 g/l.

Likutinis cukraus kiekis:6,3g/l.

Rūgšties kiekis: 5,6g/l.

Ribota metinė gamyba: 4000 butelių. 

 

Patiekimas

Patiekite 6-8ºC  kaip aperityvą, su vėžiagyviais, liesa žuvimi, lengvais užkandžiais.

Apie gamintoją

Caves Canals Nadal (dar žinoma kaip Bodega Canals Nadal) – šeimos vyninė, įkurta 1986 m., tačiau jos istorija siekia XIX a., kai Canals Nadal giminė garsėjo kaip vyndariai ir statinių meistrai (toneleriai). Įkūrėjas Antoni Canals Nadal kartu su sūnumis, tarp jų enologu Joan Miquel Canals Bosch, perėmė žinias ir patirtį iš tėvo bei senelio, taip pratęsdamas ilgametes šeimos vyndarystės tradicijas.

Vyno stilius

Canals Nadal vynai išsiskiria pagarba tradicijoms ir subtiliu inovatyvumu. Pagrindinis dėmesys skiriamas vietinėms Penedès vynuogių veislėms – ‘Macabeo’, ‘Xarel·lo’ ir ‘Parellada’. Klasikinis šampanizacijos metodas leidžia kurti įvairaus stiliaus Cava – nuo gaivių, lengvų, kupinų citrusų ir gėlių natų, iki brandesnių, kompleksiškų ir elegantiškų variantų.
Brut – gaivus, lengvas, pabrėžiantis švarų vaisiškumą.
Brut Reserva – subtilesnis, turintis brandos bei struktūros.
Brut Nature Reserva – sausas, minerališkas, rafinuotas, išryškinantis terroir grynumą.

Prestižiniai vynuogynai

Vyninė įsikūrusi El Pla del Penedès miestelyje, pačioje D.O. Cava zonos širdyje, Katalonijoje. Vynuogynai auginami kalkakmenio ir molio dirvožemiuose, kurie suteikia vynams gyvybingumo, minerališkumo ir elegancijos. Nedidelė, šeimos valdoma struktūra užtikrina itin kruopštų darbą vynuogyne ir gamybos proceso kontrolę – tai boutique tipo vyninės požymis.

Brandinimas ir vartojimo laikotarpis

Canals Nadal vynai brandinami laikantis klasikinių Cava gamybos tradicijų. Antrinė fermentacija vyksta butelyje, o brandinimo laikotarpis siekia nuo kelių mėnesių iki kelerių metų, priklausomai nuo stiliaus. Jaunesni vynai džiugina gaiva ir vaisiškumu, o ilgiau brandinti variantai atsiskleidžia kompleksiškumu bei elegantiška struktūra.

Caves Canals Nadal

Caves Canals Nadal

Ispanija Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti