Baltasis sausas
Vyno klubo portfelyje atsiradęs Muscadet vynas yra iš garsiosios Muscadet Sèvre et Maine apeliacijos, vynuogės auginamos šalia Vallet Cru komunos. Vynas gaminamas iš senų vynmedžių uogų, kurių vidutinis amžius - 50/60 metų. Vynuogynų ekspozicija - pietūs/pietryčiai, auga jie žėručio gausiame dirvožemyje ant šlaito.
Blyškios citrininės spalvos, subtiliai kvepia citrina, žaliais obuoliais, kriaušėmis. Vynas laikytas su mielėmis 10 mėn. Burnoje sausas, sultingos ir gyvos rūgšties, vidutinio svarumo ir subtilaus skonio, kuriame greta žalių vaisių išryškėja šlapio akmens bei kreidos natos.
Brandinimo potencialas - 3-5 metai.
Patiekti 7-9 °C temperatūros kaip aperityvą arba prie austrių, šviežių jūros gėrybių.
Dar 14 amžiuje kilnioji Loré de la Ragotière šeima įkūrė Château de la Ragotière ūkį, kūrį 1979 Įsigijo broliai Bernard, Francois, ir Michel Couillaud. Naujieji šeimininkai bekompromisiškai dirba aukštesnės kokybės ir geresnės terroir išraiškos linkme. Muscadet Sevre et Maine apeliacijoje įprasta po fermentacijos vyną dar kurį laiką laikyti su mielių nuosėdomis (sur lie) taip suteikiant jo skoniui kompleksiškumo ir tekstūros.