Božolė Cru vynas, atspindintis Brouilly kalvos pietinių šlaitų charakterį: vaisiškas, elegantiškas ir gyvybingas, tačiau turintis struktūros bei ilgaamžiškumo potencialą. Šis vynas gaminamas iš kruopščiai atrinktų ‘Gamay’ vynuogių, užaugintų ant granito ir mėlynojo bazalto dirvožemio, suteikiančio jam minerališkumo bei subtilaus gylio.
Taurėje atsiveria prinokusių vyšnių, aviečių, gervuogių ir violetinių gėlių aromatai, kuriuos papildo subtilios prieskonių, pipirų ir žemės natos. Aromatas – šviesus, kviečiantis ir išlaikytas, būdingas aukštos kokybės Brouilly stiliui.
Burnoje vynas vidutinio kūno, švelnios tekstūros, su subalansuota rūgštimi ir minkštais taninais. Skonyje dominuoja raudonųjų uogų, prieskonių bei mineraliniai akcentai, kurie išlieka iki ilgo, gaivaus poskonio. Vynas pasižymi harmoningu vaisiškumo, švaros ir švelnaus struktūriškumo deriniu.
Vynuogės fermentuojamos pagal tradicinį karboninio maceravimo metodą, siekiant išsaugoti ‘Gamay’ veislei būdingą vaisinę išraišką ir švelnumą. Brandinimas vyksta plieno talpose, kad išliktų šviežumas ir natūralus aromatų gyvumas.
Tiekti 14–15 °C. Tinka prie: ant grotelių keptos vištienos su Provanso žolelėmis, antienos salotų su avietiniu padažu ar lengvai keptos lašišos su daržovėmis.
Château de la Terrière -vienas seniausių dvarų regione įsikūręs Cercié, priešais Brouilly kalną nuo XIV a., pačioje Božolė regiono širdyje.
Grégory Barbet, šiandien Château vadovas, yra 9-oji vynuogių augintojų šeimos karta. Jis taip pat yra Domaine de la Pirolette savininkas.
Yoan Pitoiset yra Château de la Terrière vyndarys. Jis taip pat yra daugelio kitų Beaujolais dvarų vynininkystės konsultantas.
Château de la Terrière vynmedžiai yra vidutiniškai 50 metų amžiaus. Jie auga į pietus, pusiaukelėje nuo gilaus, sauso rožinio granito kalvos (Brouilly ir Régnié), daug mangano ir geležies oksido turinčiose dirvose (Moulin-à-Vent) ir gerai nusausintose smėlio dirvose (Fleurie).