Vilnius

Klaipėda

Duché de Longueville

1–11

Duché de Longueville – Normandijos sidro meistrai

Įsikūrusi 1925 m. kaip distiliavimo įmonė, Duché de Longueville 1950 m. persiorientavo į sidro gamybą ir tapo vienintele komercine įmone Prancūzijoje, besispecializuojančia vienos veislės, natūraliai fermentuoto sidro gamyboje. Įsikūrusi Anneville-sur-Scie miestelyje, Normandijoje, įmonė valdo 600 hektarų sodų, kuriuose auginama 15 kruopščiai atrinktų obuolių veislių.

Skaityti daugiau
Filtrai
96
24
36
48
Visi
Pavadinimas A-Z
Pavadinimas Z-A
Pigiausia viršuje
Brangiausia viršuje

Duché de Longueville – Normandijos sidro meistrai

Įsikūrusi 1925 m. kaip distiliavimo įmonė, Duché de Longueville 1950 m. persiorientavo į sidro gamybą ir tapo vienintele komercine įmone Prancūzijoje, besispecializuojančia vienos veislės, natūraliai fermentuoto sidro gamyboje. Įsikūrusi Anneville-sur-Scie miestelyje, Normandijoje, įmonė valdo 600 hektarų sodų, kuriuose auginama 15 kruopščiai atrinktų obuolių veislių.

Amatininkiška gamyba ir natūralumas

Duché de Longueville išsiskiria tuo, kad kiekviena obuolių veislė skinama ir fermentuojama atskirai, o sultys laikomos kontroliuojamoje temperatūroje iki maišymo ir išpilstymo. Naudojamas tik pirmasis spaudimas – 100 % grynos obuolių sultys be priedų. Fermentacija vyksta natūraliai, be jokių papildomų medžiagų, o susidarantis anglies dioksidas suteikia gėrimui natūralų putojimą.

Produktų įvairovė ir skonis

Cidre Brut – sausą, ~5% stiprumo sidrą su subtiliu obuolių skoniu ir natūraliu putojimu.
Cidre Doux – saldų, 2% stiprumo sidrą su medaus ir obuolių natomis, puikiai tinkantį desertams.
Nealkoholinis obuolių sidras – gaivus, lengvas gėrimas, pagamintas iš 15 skirtingų obuolių veislių, puikiai derantis su įvairiais patiekalais.
Tradicijų ir kokybės puoselėjimas

Duché de Longueville išlaiko Normandijos sidro gamybos tradicijas, naudodama „Cidre Bouché“ – šampano stiliaus kamštį, kuris simbolizuoja natūralų fermentacijos metu susidarantį putojimą. Įmonės įsipareigojimas kokybei ir tvarumui pelnė jai pripažinimą tiek Prancūzijoje, tiek tarptautinėje rinkoje.

Dėl savo išskirtinės kokybės ir skonio Duché de Longueville sidrai tapo mėgstami tiek gurmanų, tiek ieškančių natūralių ir autentiškų gėrimų.