Vilnius

Klaipėda

Mascaró Initium Reserva Cava Brut

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Putojantis sausas

Mascaró Initium Reserva Cava Brut

25,00

Aprašymas

Vynas daromas iš nuosavų vynuogių, gamybos procesas kontroliuojamas nuo pradžios iki pabaigos. Kãva ne mažiau nei 24 mėn. laikyta su mielių nuosėdomis.

Blyškiai  gelsvos spalvos, kvepia cidonija, sausmedžiu, jūros kriauklėmis, žaliais obuoliais. Vaisiškas, riešutiškas, gaivus.

Dozažas: 6g/l.

Patiekimas

Tiekti  6-8 °C temperatūros kaip aperityvą, su austrėmis, jūros gėrybėmis, žuvies patiekalais ar minkštais sūriais.

Apie gamintoją

Bodega Mascaró – trečios kartos šeimos meistrystė ir Kãva prestižas Ispanijoje

Šeimos istorijos šaknys

  • XX a. pradžia: Mascaró šeima jau dalyvavo vyno prekyboje; pirmoji įrašyta žinia siekia 1894 m., kai Narcís Mascaró gimė vyno prekybininkų šeimoje Vilafranca del Penedès mieste.

  • 1920 m.: Narcís savarankiškai pradėjo gaminti vynus ir spiritus, nutoldamas nuo šeimos verslo pavadinimu „Vda. i fills de A. MASCARÓ“ .

Puiki lokacija ir kovos dėl autentiškumo

  • 1932 m.: šeima įsigijo modernų namą Casal gatvėje Vilafranca del Penedès (kūr. 1912 m. Santiago Güell i Grau), ten įkurdami distileriją ir rūsius. Taip pat įsigijo „Mas Miquel“ estate – unikalią terroir, formuojančią jų produktų charakterį.

Prestižinių gėrimų startas

  • 1946 m.: „Mascaró“ prekiniu ženklu buvo pradėtas gaminti brendis V.O., brut Cava ir apelsinų likeriai.

Techninė kompetencija ir plėtra

  • 1952 m.: Antonio Mascaró - sūnus, baigė chemijos studijas ir prisijungė prie šeimos verslo.

  • 1960 m.: statoma nauja vyninė (bodega) ir destilerija už miesto ribų, kuri palengvina vynuogių apdorojimą ir gamybos mastą.

  • 1966 m.: Antonio perima vadovavimą verslui ir pradeda eksportą. Jo Cuvée Antonio Mascaró Gran Reserva tapo meistriškumo simboliu.

Trečia karta ir šiuolaikinė vizija

  • 1988 m.: verslą perima Montserrat Mascaró, turinti agronomijos ir enologijos žinių, sukaupusi patirties Prancūzijos ir Šveicarijos vyninėse.

  • 1994 m.: kartu su dizaineriu Salvatore Aducci atnaujinamas prekinis ženklas – kuriamas simbolis „mascarón“ (pusiau žmogus, pusiau liūtas) – skulptoriaus Lluís Hortalà. Šis ženklas įgavo mitinę prasmę: jėga, intelektas ir jautrumas viename.

  • 2007 m.: atidaromos trys naujos destiliavimo ir brandinimo patalpos, atsiveria galimybės kurti naujus produktus – pavyzdžiui, London Dry „Gin9“, vermutus ir kitus spiritus, stiprinančius prekės ženklo įvairovę.

Gamybos kokybė ir gamtos pagarba

  • Vynuogės auginamos išskirtinėse savose teritorijose („Mas Miquel“ ir „El Castell“). Derlius renkamas rankomis ir spaudžiamos visos kekės – išsaugant tik pirmąsias sultis (flower must), kaip Champagne metode.

  • Gaminama Cava Reserva (išlaikant su mielėmis >15 mėn.), Cava Gran Reserva (>30 mėn.).

  • Visą procesą – nuo vynmedžių auginimo iki išpilstymo į butelius – valdo šeimos nariai, užtikrinantys gėrimų autentiškumą ir kokybę.

  • Produkcija eksportuojama į įvairias šalis, tarp jų – JAV, Norvegija, Lietuva, Kinija, Šveicarija, Vokietija ir Belgiją.

Mascaró

Mascaró

Ispanija Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti