Oranžinis sausas
Vynuogių sultys dalimis fermentuojamos betoninėse ir nerūdijančio plieno talpose. Vynas prieš išpilstymą į butelius nėra nei filtruojamas, nei skaidrinamas. Dėl ilgo kontakto su tamsiomis 'Pinot Gris' vynuogių žievelėmis, sultys nusidažo švelnia oranžine spalva. Toks vyno tipas dažniausiai išskiriamas kaip "orange wine".
Gintaro spalvos su oranžiniais atspalviais vynas pasižymi gaiviu prinokusių baltųjų vaisių aromatu. Geltonųjų kriaušių, antaninių obuolių kvapus praturtina pievų žalumynų natos. Skonyje dominuoja gaivus, sultiškas šviežių vaisių skonis.
Tinka veganams.
Patiekti 10–12 °C temperatūros prie intensyvaus - kreminio skonio patiekalų, tokių kaip daugiaryžis su baravykais, grilyje kepto kiaulienos, lašišos kepsnio, baltos žuvies patiekalų su troškintų daržovių garnyrais.
Šeimos ūkio filosofija – biodinamika – yra giliai įsišaknijusi nuo XX a. pradžios. Ši veiklos kryptis remiasi pagarba gamtos ir kosmoso kūrybinėms jėgoms, nuolat stebint ir derinantis prie natūralių ciklų. Ūkio esmė – atsakomybė už žmonių ir dirvožemio sveikatą, todėl čia gamta ir žmogus veikia vienoje harmoningoje sistemoje. Vynuogynai yra tik dalis didesnio, gyvo organizmo – šalia jų svarbios nedidelės ganyklos, karvių mėšlas vertinamas taip pat, kaip ir vyno aromatas, o šienavimas turi tokį pat prioritetą kaip grūdų derliaus nuėmimas. Augalai ir gyvūnai čia puoselėjami vienodu rūpesčiu, o viską jungia kūrybingi žmonės, kurių darbas – tai jų gyvenimo būdas.
Vyno stilius
Šio ūkio vynai pasižymi natūralumu, elegancija ir autentišku terroir atspindžiu. Kiekvienas butelis kuriamas minimalios intervencijos principu, išlaikant vynuogių grynumą ir subtilų gamtos pėdsaką.
Prestižiniai vynuogynai
Ūkiui priklauso kruopščiai prižiūrimi, biodinamiškai tvarkomi vynuogynai, kiekvienas turintis savo išskirtinį charakterį ir istoriją:
Brandinimas ir vartojimo laikotarpis
Vynai brandinami neutraliose ąžuolo statinėse arba keraminėse talpose, kad būtų išsaugota natūrali vynuogių išraiška. Fermentacija vyksta su natūraliomis mielėmis, o sulfitai naudojami tik minimaliais kiekiais. Baltieji vynai puikiai atsiskleidžia jaunystėje dėl savo šviežumo, bet gali bręsti 5–8 metus. Raudonieji, ypač iš ‘Pinot Noir’, gražiai vystosi 8–12 metų, įgydami papildomo kompleksiškumo ir rafinuotumo.