Vilnius

Klaipėda

Poli Jacopo Panettone (su džinu) pyragas 950 g (išankstinė prekyba)

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Poli Jacopo Panettone (su džinu) pyragas 950 g (išankstinė prekyba)

43,00

Aprašymas

IŠANKSTINĖ PREKYBA - IŠSIUNTIMAS PLANUOJAMAS NUO LAPKRIČIO 15 DIENOS

Garsiosios „Poli“ grapos virtuozo Jacopo Poli'o ir konditerio Dario naujasis kūrinys - tradicinis italų kalėdinis pyragas panetonė su grietinėlės ir džino kremu. „Ginettone“ įdaryta razinomis, bei pagardinta džinu Marconi 42 Gin. Šis pyragas itin minkštas, subtilaus skonio ir konsistencijos, drėgnas, bei išlaikantis savo išskirtinį purumą. Jis supakuotas į įspūdingą metalinę cilindro formos dėžutę, tai puiki kalėdinė dovana verslo partneriams ar šeimos nariams, taip pat tiems, kurie kasmet gardžiuojasi jau tradicija tapusiu “Panettone” pyragu.

Sudedamosios dalys: kviečių miltai, "Gin Marconi 42" kremas (15 %) [gliukozės sirupas, cukrus, vanduo, sviestas (pienas), saldintas kiaušinių trynys, "Gin Marconi 42" (16 %), nugriebto pieno milteliai, natūralios kvapiosios medžiagos, modifikuotas kukurūzų krakmolas E 1422, želė medžiaga: E440 pektinas, emulsiklis: Druska ], laisvai Italijoje auginamų vištų kiaušinių tryniai, Sultenas vynuogės (11 %), sviestas (pienas), cukrus, natūralios raugo mielės (kviečiai), cukruotos ir maltos citrinų žievelės (4 %) [citrinų žievelės (52 %), Cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas], laisvai Italijoje auginamų vištų kiaušinių tryniai, cukruotos "Arance di Sicilia" apelsinų žievelės (4%) [apelsinų žievelės (52%), gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, citrinų sulčių koncentratas], emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, invertuotas cukrus, druska, Sicilijos laukinių gėlių medus, kakavos sviestas, prieskonių mišinys (0,16 %).

Sudetyje yra kviečių, kiaušinių, prieno ir jo produktų. Sudėtyje gali būti sojos, riešutų. 

Energinė vertė (100 g) : 1695 kJ / 403 kcal, riebalai 19, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių  12 g, angliavandeniai 49 g, iš kurių cukrūs 20 g, skaidulos 2,5 g, baltymai 8,2 g, druska 0,40 g. 

Apie gamintoją

Poli Distillerie – itališkos grappos aistros paveldas nuo 1898 metų

Viskas prasidėjo 1898-aisiais, kai šiaudinių skrybėlių gamintojas GioBatta Poli, užsidegęs aistra grapai, susikonstruavo mažą distiliatorių ir pradėjo keliauti pas pažįstamus vyndarius distiliuoti iš vyno gamybos likusios vynuogių masės. Šis kuklus hobis netruko virsti šeimos tradicija, kurią tęsė sūnūs, o šiandien su ypatinga meile ir preciziškumu ją puoselėja anūkas Jacopo Poli – vienas garsiausių šiuolaikinių grappos kūrėjų Italijoje.

Amatų meistrystė ir nenuilstama kokybės siekiamybė

Poli distilerijoje, įsikūrusioje Veneto regione, laikomasi penkių tvirtų principų, užtikrinančių kiekvieno produkto išskirtinumą:

  • Naudojama tik šviežia, sveika žaliava – pristatoma tik tiek, kiek per dieną galima perdirbti.

  • Žaliava distiliuojama iškart – be jokio sandėliavimo.

  • Distiliacija atliekama senoviniais variniais distiliatoriais pagal senąsias technologijas.

  • Kiekvienas etapas atliekamas su aistra ir rankų darbu.

  • Kiekviena grappa kuriama su pagarba produktui ir jį ragaujančiam žmogui.

Skonis, kuris kalba pats už save

Šie principai padeda Poli šeimai kurti ne tik klasikinę, bet ir moderniąją grappą – nuo švelnios ir gėliškos iki ryškesnio, prieskonių bei vaisių natomis praturtinto skonio. Poli grappa ir likeriai vertinami visame pasaulyje ir puošia prestižinių restoranų meniu – tai Italijos distiliavimo meistrystės simbolis.

Poli Distillerie

Poli Distillerie

Italija Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti