Vilnius

Klaipėda

Reichsgraf von Kesselstatt Scharzhofberger GG Riesling Trocken 2019

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Baltasis sausas

Reichsgraf von Kesselstatt Scharzhofberger GG Riesling Trocken 2019

60,00

Aprašymas

Intriguojantis ir kupinas įtampos iki paskutinio lašo, vynas daromas iš atskiro vynuogyno derliaus, kuriame vidutinis vynmedžių amžius daugiau nei 80 metų. Mūsų brangakmenis, taip apie Scharzhofberg vynuogyną kalba patys vyndariai. Vynuogynas slypi pietiniame Saro upės slėnio šlaite, kurio nuolydis 35-60%. Vynmedžiai auga lioso, pilkojo ir rausvojo skalūno dirvožemyje.

Melionų, kivių, persikų, kriaušių, citrinžolės, baltųjų serbentų aromatų. Sultingas, minerališkas, neeilinės koncentracijos, ilgaamžis.

Patiekimas

Tiekti 8-10 ° C prie paštetų, krevečių, moliuskų, jūros šukučių, minkštesnių sūrių.

Apie gamintoją

Reichsgraf von Kesselstatt – viena prestižiškiausių ir seniausių vyno daryklų Vokietijoje, įsikūrusi Mozelio regione. Įkurta dar 1349 metais, ši vyninė jau daugiau nei 650 metų garsėja aukščiausios kokybės 'Riesling' vynais, kuriuos kuria iš geriausių Mozelio, Saar ir Ruwer upių slėniuose augančių vynuogynų uogų.

Vyninė Reichsgraf von Kesselstatt yra tikras Rieslingo etalonas – nuo gaivaus ir lengvo iki kompleksiško ir ilgaamžio. Kiekvienas jų vynas – tai precizikos, tradicijos ir inovacijos derinys, kurį vertina tiek vyno kritikai, tiek kolekcininkai visame pasaulyje. 

Kuo išskirtinė Reichsgraf von Kesselstatt vyninė?

  • Fokusas į terroir: Kiekvienas vynas atspindi konkrečią augavietę, dirvožemio struktūrą ir mikroklimatą.

  • Aukščiausios klasės 'Riesling': Nuo sausų „Grosses Gewächs“ iki subtilių Kabinett ir išraiškingų vėlyvojo derliaus vynų (Spätlese, Auslese).

  • Tvari vynuogininkystė: Dėmesys natūraliai aplinkai ir tvariam vynuogynų valdymui.

  • Statusas: VDP narys (Verband Deutscher Prädikatsweingüter)

  • Išskirtinumas: Nuosavi vynuogynai prestižinėse vietovėse – Brauneberger Juffer Sonnenuhr, Josephshöfer, Scharzhofberger ir kt.

  • Griežti derliaus ribojimai – mažesnis derlius reiškia intensyvesnį skonį.

  • Vynų fermentacija su natūraliomis mielėmis – atliekama labai žemoje temperatūroje, kad išsaugotų subtilius aromatus.

  • Modernios vyno brandinimo sąlygos – užtikrina vyno ilgaamžiškumą, švarumą ir struktūrą.

  • Istoriniai rūmai Tritteinheime: Vyninė įsikūrusi autentiškuose baroko rūmuose – tai unikali kultūros ir vyno dermė.

Weingut Reichsgraf von Kesselstatt

Weingut Reichsgraf von Kesselstatt

Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti