Vaisių ir uogų sausas
Vynas gaminamas tik iš Lietuvoje užaugintų, surinktų, kruopščiai atrinktų vaisių panaudojant senąsias vyndarystės tradicijas, asmeninę patirtį bei atradimus. Dominuoja sunokusių obuolių aromatas, žoliškos natos. Malonus saldumo ir rūgšties balansas.
Tiekti 8 – 10 ° C prie lengvai brandintų sūrių, lengvų užkandžių, sraigių.
Rokiškio rajone, Taručių kaime, prie pat sienos su Latvija įsikūrusi kaimo turizmo sodyba „Roksala“, kurioje R.Nagelės šeima pagal senas tradicijas gamina naminį vyną. Vynai daromi iš šiauriausiame Lietuvos vynuogyne užaugintų vynuogių bei kitų šeimininkų ūkyje auginamų vaisių ir uogų. Devyni iš jų turi Lietuvos tautinio paveldo sertifikatus. Raimondo vynai nuolatiniai Lietuvos vyno čempionato nugalėtojai.