Raudonasis sausas
Vynas yra daromas iš senų, 1969 metai pasodintų, vynmedžių derliaus.
Vynuogių sulčių fermentacijos metu vynuogių odelės maišomos kiekvieną dieną, siekiant išgauti tinkamus aromatus, taninus bei spalvą. Po 19 dienų alkoholinė vyno fermentacija buvo baigta. Vėliau gravitacinės jėgos pagalba vynas perpiltas į prancūziško ąžuolo statines ir brandintas 14 mėn.
Tiekti 14-16 °C prie jautienos troškinio, elnienos kepsnio arba bradintų sūrių.
Nuo 1825 metų Faiveley šeima su gilia pagarba dirba Burgundijos širdyje – Cote de Nuits, Cote de Beaune ir Cote Chalonnaise regionuose, kur gimsta prestižiniai Grands Crus ir Premiers Crus vynai. Iš kartos į kartą perduodamos vyndarystės paslaptys ir aistra leidžia „Domaine Faiveley“ šiandien būti didžiausiu šeimos valdomu vynuogynų ūkiu Burgundijoje, valdančiu įspūdingą 13 Grands Crus, 35 Premiers Crus ir 28 komunos vynų asortimentą. Šio gamintojo vynai visuomet pasižymi elegancija ir nepriekaištinga kokybe.
Vyno stilius
„Domaine Faiveley“ vynai yra elegantiški ir puikiai subalansuoti, atspindintys unikalų Burgundijos terroir. Didelis dėmesys skiriamas kiekvienos apeliacijos charakteriui ir subtiliems skirtumams, kuriuos lemia dirvožemis bei mikroklimatas.
Prestižiniai vynuogynai
„Domaine Faiveley“ valdo išskirtinius vynuogynus prestižinėse Burgundijos vietovėse:
Didelis dėmesys skiriamas vynuogynų priežiūrai ištisus metus, nuo genėjimo žiemą iki kruopštaus derliaus priežiūros vasarą, siekiant užtikrinti optimalų ‘Pinot Noir’ ir ‘Chardonnay’ vynuogių sunokimą.
Brandinimas ir gėrimo laikotarpis
„Domaine Faiveley“ vynai pasižymi puikiu balansu ir elegancija, leidžiančiu mėgautis jais tiek jaunais, tiek brandintais. Raudonieji vynai turi puikų potencialą ilgam brandinimui, per kurį atsiskleidžia jų kompleksiškumas ir subtili taninų išraiška. Baltieji vynai taip pat gali bręsti, įgaudami dar daugiau gylio bei koncentracijos.