Aukščiausios klasės Normandijos kalvadosas, išsiskiriantis išskirtiniu brandumu, aromato gilumu ir tobula struktūra. Šis gėrimas gimsta Cambremer kaime, Pays d’Auge regione, kuris laikomas prestižiškiausia Calvados AOC zona.
Distiliuojamas iš obuolių sidro, pagaminto iš daugiau nei 30 kruopščiai atrinktų vietinių obuolių veislių, užaugintų šeimos valdose. Brandinamas mažiausiai 12 metų ąžuolinėse statinėse, tarp jų – legendinėje statinėje Nr. 113, kurioje formuojasi išskirtinė aromatinė pusiausvyra tarp vaisiškumo ir oksidacinės brandos tonų.
Iš taurės sklinda džiovintų obuolių, kriaušių, keptų migdolų, karamelės ir vanilės natos, papildytos tabako, medaus ir švelnaus ąžuolo prisilietimu. Aromatas – sodrus, bet subtilus, kupinas elegantiškos brandos ženklų.
Burnoje – švelnus, apvalus ir harmoningas, su ryškiais saldžiai vaisiškais tonais, kurie virsta karamelės, prieskonių ir džiovintų vaisių niuansais. Ilgas, šiltas poskonis palieka medaus, vanilės ir skrudinto ąžuolo atspalvius.
Tai brandus, rafinuotas ir itin koncentruoto skonio kalvadosas, puikiai tinkantis ramiam degustuojamam vakarui po vakarienės ar derinimui su švelniu sūriu, šokoladu ar cigarais. „Fut 113 d’Âge“ – tai Normandijos amato viršūnė, liudijanti Pierre Huet šeimos keturių kartų patirtį ir pagarbą tradicijai.
Penktos kartos valdoma kalvadoso distilerija. François Huet (1859-1925) Pradėjo gaminti pirmuosius "Pierre Huet" distilerijos kalvadosus. Pierre Huet (1890-1975) Francois sūnus, kuris parduodavo savo produkciją geriausiems restoranams (Paul Bocuse, Taillevent, Guérard...). François Huet (1921-2013) Francois anūkas, aistringas distiliuotojas, kuris gamino konkrečių metų ("Vintage") kalvadosus, kurie iki šių dienų yra šeimos pasididžiavimas. Pierre and Philippe Huet Francois proanūkiai, kurie prisijungė prie šeimos verslo (1970 ir 1972). Cyril Marchand-Huetand ir François-Xavier Huet Penktoji karta prisijungusi prie šeimos verslo bei tęsia šeimos tradicijas.