Raudonasis sausas
Atraskite Saint Emilijoną su novatorišku „Château La Fleur Cardinale 2020“ . Tai daugiau nei vynas; tai inovacijų ir meistriškos vyno gamybos įrodymas, žymintis patį pirmąjį derlių, kuris buvo visiškai pagamintas naujose, moderniausiose ūkio patalpose.
Šio vynas atsiskleidžia per nepriekaištingą struktūra, preciziškai išreikštą vaisių skonį ir subtilią tekstūra. Novatoriškas brandinimas ąžuole ir amforose suteikia vynui nepaprastą vaisiškų taninų išraišką.
„Château La Fleur Cardinale“ gali pasigirti 22,5 hektaro vynuogynu, pasodintu tikroje 7 skirtingų molio ir kalkakmenio dirvožemių bei podirvių mozaikoje, prisidedančioje prie vyno komplekisškumo ir gylio.
2020 metai žymi pirmąjį derlių, kuris buvo visiškai vinifikuotas ir brandintas naujose, pažangiausiose ūkio patalpose. Dalis produkcijos (10 %) buvo vinifikuota mikrovynifikavimo būdu, o svarbiausia, brandinimas buvo atliekamas 50 % statinėse ir 50 % amforose – tai naujovė, pristatyta ūkyje su šiuo derliumi, nustatanti naują jų vynų etaloną ir stilių.
Tiekite 17-18 °C temperatūros su ant grotelių kepta ėriena, ančių krūtinėle ir spanguolių padažu ar sodriais grybų patiekalais.