Raudonasis sausas
Mažas elegancijos ir rafinuotumo stebuklas - taip apie šį vyną kalba gamintojai.
Derlius surinktas rankomis, vynas padarytas naudojant tik vietines mieles, be chaptalizacijos, nefiltruotas, 24 mėn. brandintas ąžuolo statinėse.
Granatų spalvos, juodųjų ir raudonųjų serbentų, skrudintų migdolų, grybienos, kedro, raudonųjų slyvų aromatų. Mėsingas, šilkinis ir traškus burnoje. Vynas galintis bręsti ir "augti" kelis dešimtmečius, atskleisdamas visą šio prestižinio terrior gilumą ir pobūdį.
Sulfitų kiekis vyne: 25mg/l.
Patiekite 16-18 °C prie jautienos troškinio su miško grybais, lengvai rūkytos jautienos dešros troškinio su raudonomis pupelėmis, žvėrienos troškinio su daržovėmis.
Château Le Puy winery is located in the Bordeaux region of France, on the right bank near the famous Pomerol and St. Emilion appeals, the lesser-known highest appeal of the Côtes de Bordeaux, where the Merlot grape reigns. The winery has belonged to the Amoreau family since 1610, with 50 hectares of vineyards and 60 hectares of meadows and forests to create an integrated ecosystem that has never used any chemical fertilizers, pesticides, and virtually no more sulphites. All this does not prevent the making of a stable, refreshing, pure wine that conveys the characteristics of a terroir and matures perfectly.