Baltasis sausas
2019 - ųjų pavasaris ir vasara buvo neįprastai vėsūs. Neregėtos šalnos per Chardonnay pumpurų sprogimą žymiai sumažino derlių. Vidurvasario lietus kartu su ilgomis vėsiomis debesuotomis dienomis sulėtino vynuogių brendimą, o derlius imti pradėtas dviem savaitėmis vėliau nei įprasta.
Turtingas kompleksiškas vynas:rytinio brioche skonio su „Creme Chantilly“ ir karamelizuotu cukrumi, prisotinto sodriu prinokusių abrikosu kvapu. Laimo gėlės ir rožinio greipfruto gabalėlis žaidžia kartu su skrudinta makadamija bei ant grotelių keptais migdolais su anakardžių karamele.
Tiekti 10 °C temperatūros su keptu omaru pagardintu bešamelio padažu, keptu otu, brandžiu Camembert sūriu.
A very rich, complex and ripe nose with peaches and apricots, as well as praline, light toffee and fresh-pastry aromas. The palate has a big, bold and fleshy feel with a streak of savory, grilled almond and pastry, through peach and apricot flavors. So bold. Drink now. Screw cap.
Cloudburst – tai nedidelė, nepriklausoma vyninė, įsikūrusi Margaret River regione, Vakarų Australijoje. Jos vynuogynas ribojasi su Leeuwin-Naturaliste nacionaliniu parku ir yra netoli Indijos vandenyno. Klimatas čia vėsus, jūrinis, todėl vynuogės bręsta lėtai.
Vynuogynas prižiūrimas taikant biodinaminio ir ekologinio ūkininkavimo principus. Dirva gerinama naudojant natūralias priemones – kompostą, jūros dumblius, žuvų emulsijas ir akmenų dulkes. Nevykdoma jokio dirbtinio laistymo – vynuogės išsivysto prisitaikydamos prie natūralių sąlygų.
Visi darbai atliekami rankomis: genėjimas, derliaus rinkimas, priežiūra. Mechanizacija nenaudojama. Derlius surenkamas anksti ryte ir nedelsiant transportuojamas, kad būtų išsaugotas vaisių šviežumas.
Cloudburst gamina ribotą kiekį vyno, kurio pagrindą sudaro Cabernet Sauvignon, Chardonnay ir Malbec vynuogės. Dėl mažo masto gamybos visas dėmesys skiriamas kruopščiam vyndarystės procesui.