MICHEL CLUIZEL šokoladinis meškiukas su zefyru.
Snieguotame peizaže, kur gamta alsuoja magija, po juodojo šokolado glajumi ilsisi švelnus meškiukas. Jo širdyje – purus zefyras, lengvas it ką tik iškritęs sniegas, atskleidžiantis subtilias apelsinų, cinamono ir bergamotės natas.
Šis rankų darbo saldainis – ne tik desertas, bet ir mažas žiemiškas stebuklas, sukurtas MICHEL CLUIZEL meistrų su išskirtiniu dėmesiu skoniui ir detalėms.
Sudedamosios dalys: cukrus, vanduo, kakavos pupelės, gliukozės sirupas, kakavos sviestas, invertuotas cukrus, nenugriebto pieno milteliai, galvijų želatina, emulsiklis (rapsų lecitinas), Burbono vanilės ankštys.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų. Gali būti visų rūšių riešutų, gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 1598 kJ / 382 kcal, riebalai 16 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10 g, angliavandeniai 54 g, iš kurių cukrų 50 g, baltymai 3 g, druska 0,1 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.