Raudonasis sausas
Vynas daromas iš atskiro "Montefico" vynuogyno. Maceracija vyksta 28 dienas. Fermentacija vykdoma 30° C. Vynas 36 mėn. laikomas didelėse ąžuolo statinėse ir 6 mėn. butelyje.
Vyšnių, braškių, tabako, juodosios arbatos, prieskoninių žolelių aromato, burnoje subtilus ir galingas, minerališkas, labai ilgo saldžių vaisių poskonio.
Tiekti 16-18° C prie rizoto, ėrienos kepsnių, laukinės mėsos, grybų troškinių, trumų.
Produttori del Barbaresco kooperatyvas buvo įkurtas 1958 metais ir šiuo metu yra laikomas vienu geriausių Barbaresco vyno gamintojų ir pavyzdžiu kitiems kooperatyvams visame pasaulyje.
Šiuo metu jam priklauso apie 50 narių ir 120 ha Nebbiolo vynuogynų Barbaresco apeliacijoje. Kiekvienai šeimai visiškai priklauso jos žemė ir jos vardas yra rašomas ant atskiro vynuogyno Barbaresco vynų etikečių. Šie vynai yra gaminami tik ypatingais derliaus metais, o vynuogės skinamos devyniose geriausiose Barbaresco apylinkės zonose: Asili, Rabaja, Pora, Montestefano, Ovello, Pajé, Montefico, Muncagota ir Rio Sordo.