Vilnius

Klaipėda

  • Wine Enthusiast

    93 / 100

Reichsgraf von Kesselstatt Majorat Riesling Brut 2019

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Putojantis sausas

Reichsgraf von Kesselstatt Majorat Riesling Brut 2019

35,00

Aprašymas

 Reichsgraf von Kesselstatt Majorat Riesling Brut 2019 - turtingo subtilumo ir harmonijos sajunga. Tradiciniu putojančio vyno gamybos metodu pagamintas vynas  kvepia abrikosais, slyvomis, kriaušėmis. Gaivus, sultingas, romantiškas, skvarbus.

Vynas 9 mėn. laikytas su mielėmis.

„Majorat“ reiškia vyno kilmę iš įvairių aukščiausios klasės augaviečių: Mozel, Saar ir Ruwer upių slėnių.

Likutinis cukraus kiekis:10-10,7 g/l.

Patiekimas

Tiekti 8 - 10 °C temperatūros klasikinių vėžiagyvių kokteilių ar grybų rizoto. „Anti pasti“, veršienos kepenėlių su šalavijumi.

Vertinimas

93 / 100

Wine Enthusiast

Apie gamintoją

Reichsgraf von Kesselstatt – viena prestižiškiausių ir seniausių vyno daryklų Vokietijoje, įsikūrusi Mozelio regione. Įkurta dar 1349 metais, ši vyninė jau daugiau nei 650 metų garsėja aukščiausios kokybės 'Riesling' vynais, kuriuos kuria iš geriausių Mozelio, Saar ir Ruwer upių slėniuose augančių vynuogynų uogų.

Vyninė Reichsgraf von Kesselstatt yra tikras Rieslingo etalonas – nuo gaivaus ir lengvo iki kompleksiško ir ilgaamžio. Kiekvienas jų vynas – tai precizikos, tradicijos ir inovacijos derinys, kurį vertina tiek vyno kritikai, tiek kolekcininkai visame pasaulyje. 

Kuo išskirtinė Reichsgraf von Kesselstatt vyninė?

  • Fokusas į terroir: Kiekvienas vynas atspindi konkrečią augavietę, dirvožemio struktūrą ir mikroklimatą.

  • Aukščiausios klasės 'Riesling': Nuo sausų „Grosses Gewächs“ iki subtilių Kabinett ir išraiškingų vėlyvojo derliaus vynų (Spätlese, Auslese).

  • Tvari vynuogininkystė: Dėmesys natūraliai aplinkai ir tvariam vynuogynų valdymui.

  • Statusas: VDP narys (Verband Deutscher Prädikatsweingüter)

  • Išskirtinumas: Nuosavi vynuogynai prestižinėse vietovėse – Brauneberger Juffer Sonnenuhr, Josephshöfer, Scharzhofberger ir kt.

  • Griežti derliaus ribojimai – mažesnis derlius reiškia intensyvesnį skonį.

  • Vynų fermentacija su natūraliomis mielėmis – atliekama labai žemoje temperatūroje, kad išsaugotų subtilius aromatus.

  • Modernios vyno brandinimo sąlygos – užtikrina vyno ilgaamžiškumą, švarumą ir struktūrą.

  • Istoriniai rūmai Tritteinheime: Vyninė įsikūrusi autentiškuose baroko rūmuose – tai unikali kultūros ir vyno dermė.

Weingut Reichsgraf von Kesselstatt

Weingut Reichsgraf von Kesselstatt

Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti