Vaisių ir uogų p. sausas
Sunkiai perregimo, tamsios raudonos spalvos vynas pasižymi išraiškingu tamsių prisirpusių uogų aromatu. Burnoje juntama minkšta, uogiška rūgštis, struktūriški taninai bei ilgai trunkantis aronijų, mėlynių ir juodųjų serbentų poskonis.
Tiekti 18-20 °C prie jautienos ar žvėrienos kepsnio.
Rokiškio rajone, Taručių kaime, prie pat sienos su Latvija įsikūrusi kaimo turizmo sodyba „Roksala“, kurioje R.Nagelės šeima pagal senas tradicijas gamina naminį vyną. Vynai daromi iš šiauriausiame Lietuvos vynuogyne užaugintų vynuogių bei kitų šeimininkų ūkyje auginamų vaisių ir uogų. Devyni iš jų turi Lietuvos tautinio paveldo sertifikatus. Raimondo vynai nuolatiniai Lietuvos vyno čempionato nugalėtojai.