Putojantis sausas
Šeimos vyninės "Roksala" natūraliai putojantis vynas gaminamas PET NAT metodu. Tai seniausias putojančio vyno gamybos būdas. Vynas išpilstomas į butelius dar prieš fermentacijos pabaigą. Dėl tokio gamybos būdo vynas gali turėti nuosėdų ir būti neskaidrus.
Švelniai rausvos spalvos vynas kvepia pavasario gėlėmis, nokiomis citrinomis, vyšnių kauliukais, rabarbarais. Burnoje juntama gaivi sultinga rūgštis.
Patiekti atvėsintą iki 8 ° C kaip aperityvą, prie voveraičių su grietinėlės padažu, kiaulienos, riebių minkštų sūrių.
Rokiškio rajone, Taručių kaime, prie pat sienos su Latvija įsikūrusi kaimo turizmo sodyba „Roksala“, kurioje R.Nagelės šeima pagal senas tradicijas gamina naminį vyną. Vynai daromi iš šiauriausiame Lietuvos vynuogyne užaugintų vynuogių bei kitų šeimininkų ūkyje auginamų vaisių ir uogų. Devyni iš jų turi Lietuvos tautinio paveldo sertifikatus. Raimondo vynai nuolatiniai Lietuvos vyno čempionato nugalėtojai.