Laukinių agavų meskalis pasižymintis maloniu aštrumu, žoliškumu, subtiliu saldumu. Aromate juntamos gaivios žolelės, vanilė, drėgna žemė, aštrūs paprikų, baltųjų pipirų niuansai. Skonyje - žolelės, vaisiai, dūmas, apelsino žievelė, šiek tiek anyžių, vėliau - medienos, molio užuominos. Gamyboje taikomi tik tradiciniai metodai: subrendusios (10-14 metų) laukinės agavos kepamos požeminėse akmenimis išklotose ir malkomis kūrenamose duobėse, vėliau traiškomos akmeniniais volais, o fermentacija vyksta natūraliai, atvirose medinėse talpose su laukinėmis mielėmis. Distiliuojamas 2 kartus variniuose alembikuose.
"La Medida" vienija 46 Oaxaca'os gamintojus, puoselėjančius daugiau nei 450 metų senumo meskalio gamybos tradicijas ir kultūrą. Prekės ženklą valdo Julian Vidal Gomez Rodriguez, pradėjęs gaminti meskalį prieš daugiau nei 40 metų. Savo karjeroje daugiausia dėmesio jis skiria meskalio misticizmui ir tradicinių gamybos metodų puoselėjimui.