Baltasis sausas
Vynas yra daromas iš vynuogių užaugintų keliuose skirtinguose, 70 - 95 metų amžiaus, vynuogynuose. Šie vynuogynai auga pilkojo ir raudonojo molio dirvožemyje, kuriame galima aptikti ir kalkakmenio uolienų.
Rankomis rinktų vynuogių sultys yra fermentuojamos ir brandinamos 20 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse. Fermentacijos procesui yra naudojamos laukinės mielių bei bakterijų kultūros.
Tviskančio žalsvai gelsvo atspalvio vynas kvepia prisirpusiais geltonaisiais vaisiais, skrudintais migdolais, akacijomis ir liepų žiedais. Apvalus, minerališkas, baltųjų persikų, kriaušių, sviestinių kruasanų, pagardintų marcipanų poskonio vynas.
Patiekti 8 - 10 °C temperatūros prie sraigių, varlių kojelių, šukučių užkeptų džiuvesėliais, paukštienos patiekalų arba minkštų, kremiškų sūrių.
André Bonhomme vyninę 1956 metais įkūrė Andre Bonhomme. Ūkis turi daug senų vynmedžių – dalis jų artėja link 100 metų amžiaus, kai kurie užsodinti dar 1923-aisiais. André Bonhomme ūkis laikomas vienu lyderiaujančių Vire-Clesse apeliacijoje, daug prisidėjęs prie šios kilmės vietos atsiradimo ir reikalavimų sugriežtinimo. Aukštos kokybės ąžuolo statinės, tinkamas vynuogių sunokimas ir griežti kokybės reikalavimai leidžia pagaminti vyną, kuris yra patrauklus ir elegantiškas būdamas jaunas, tačiau taip pat puikiai bręsta. Šis pranašumas būdingas tik keletui geriausių Vire-Clesse gamintojų. Tokios kokybės, elegancijos ir koncentracijos vynai iš šiauriau esančių Auksinio Šlaito (Cote d'Or) Burgundijos ūkių kainuoja ženkliai daugiau. Čia nuo seno vynuogynai auginami taikant ekologiškos vynuogininkystės metodus. Tokiu būdu siekiama ugdyti vynuogyno imunitetą ligoms, o ne tik nuo jų gelbėti.
Vyno stilius
André Bonhomme vynas yra grynas, minerališkas ir elegantiškas, atspindintis autentišką Makono regiono ‘Chardonnay’ išraišką.
Prestižiniai vynuogynai
André Bonhomme vynuogynai yra išsidėstę Vire-Clesse apeliacijoje, pasižyminčioje molingais ir kalkakmenio dirvožemiais. Senieji vynmedžiai yra pagrindinis kokybės garantas, suteikiantis vynams koncentracijos ir kompleksiškumo.
Brandinimas ir vartojimo laikotarpis
André Bonhomme vynai išsiskiria savo bręndimo potencialu. Nors jie yra patrauklūs ir elegantiški būdami jauni, jų tikrasis gylis ir kompleksiškumas atsiskleidžia po kelių metų brandinimo butelyje, leidžiančio tobulėti ir vystytis naujiems aromatams bei skoniams.