Saldusis
Natūralios fermentacijos midus, pagamintas iš Zarasų krašto baltojo medaus ir uogų sulčių. Natūralios fermentacijos, saldus, gerai subalansuotas, švelnios rūgšties. Aromatuose atsiskleidžia pievų medaus, vasariškų uogų gaivos natos.
Rekomenduojame tiekti 12 - 16 °C kaip aperityvą, prie lengvų desertų, vaisių.
Natūralios fermentacijos midus, pagamintas iš lietuviško baltojo medaus ir uogų sulčių. Natūraliai fermentuotas.
Gelsvo atspalvio midus pasižymi pusiau saldžiu geltonųjų kaulavaisių skoniu.
Gintaro Sino šeimos vyninėje vynai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų vaisių ir uogų, pasitelkus geras europines vyndarystės tradicijas bei asmeninius atradimus, siekiant atskleisti mūsų klimatui būdingų vaisių ir uogų pranašumus ir savybes, labiau tinkančias subtiliam šiaurietiškam skoniui.