Mangų čiatnis - saulėje prinokusių mangų, bei kajano pipirų duetas, kuris puikia tiks pagardinti užkandžius su foie gras, bei įvairius sūrius.
Sudedamosios dalys: mangai 49,6%, cukrus, actas, tirštiklis (pektinas), druska, karis, rūgštingumą reguliuojančios medžiaga (citrinų rūgštis), kajano pipirai.
Energinė vertė (100g): 917 kJ / 216 kcal, riebalai <0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, angliavandeniai 52 g, iš kurių cukrų 52 g, baltymai <0,5 g, druska 0,45 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per parą
1950 metais ponas Jean Larnaudie, su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai tapo pripažinta tiek įvairiose konkursuose, tiek tarptautiniu mastu. Įsikūrusi Figeac en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo savo kraštui būdingos virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį, kur kepenėlės foie gras gamybai yra itin kruopščiai atrenkamos, o tikrasis foie gras vis dar gaminamas rankomis tradiciniu metodu. 2005 foie gras oficialiai tapus Prancūzijos kultūros paveldu, “Jean Larnaudie” laiko savo pareiga saugoti foie gras gamybos filosofiją, tradicijas ir kokybę ir teigia, kad “kiekvienas receptas sukurtas Larnaudie yra aromatingų ir rafinuotų akimirkų pažadas”.