Baltasis sausas
Jūros ir kalnų prieglobstyje, atskirame vynuogyne užaugusios vynuogės siunčia žinutę, kuri išsiskiria gilumu, elegancija ir grakštumu.
Vienas iš vyninės pasididžiavimo vynų, kuris 23 mėn. brandintas naujose ąžuolo statinėse.
Intensyvios aukso spalvos, azijinių kriaušių, baltųjų persikų, baltųjų grybų, lazdyno riešutų, citrinos žievelės aromatų. Gaivios rūgšties, kremiškos tekstūros.
Patiekti 12-14 °C temperatūros prie riebios žuvies ar baltos mėsos patiekalų, pikantiško vištienos pyrago su grybais.
Masciarelli Tenute Agricole was established in 1981 from the entrepreneurial intuition of Gianni Masciarelli, a symbol of Italian wine and protagonist of the success of modern wine production in Abruzzo. The beating heart of the winery is in San Martino sulla Marrucina, in the province of Chieti, and includes vineyards and olive groves, in all 4 provinces of Abruzzo. Wine production – while also having a small production of extra virgin olive oil – now has 18 labels and five product lines: Classic Line, Gianni Masciarelli, Villa Gemma, Marina Cvetic, and Castello di Semivicoli. In the constant and renewed work for innovation, but with respect for the environment and tradition, Masciarelli inaugurated, after a long restoration, Castello di Semivicoli, a seventeenth-century baronial mansion, which is now a Relais de Charme in the vineyards, a driving force of wine tourism in the area.