Raudonasis sausas
Vynuogės šiam vynui skinamos Alto Agrelo (Luján de Cuyo) ir Altamira (Uco Valley) vynuogynuose, kurie yra 1 km. aukštyje virš jūros lygio. Fermentacija ir 35 dienas trunkanti maceracija vykdoma nerūdijančio plieno statinėse. Vynas brandinamas 13 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse (80% - iš jų naujos, likusi - dalis naudotos. Vynas kvepia avietėmis, mėlynėmis, saldymedžiu bei saldžiais prieskoniais. Tai vidutinio kūno raudonasis, griežtas, pilnas šilkinių taninų.
Tiekti 18 °C temperatūros prie ėrienos mėsos patiekalų, mėsainio su mėlynojo pelėsio sūriu, kepto kalakuto.
Daugiau nei 20m. Susana Balbo dirbo įvairiuose pasaulio kraštuose, konsultuodama vietos vynines. 1999m. ji nusprendė įgyvendinti savo svajonę ir įkūrė vyninę „Dominio del Plata“ Mendosos regione. Dar po 10m. išsipildė ir kita jos svajonė – sūnus Jose ir dukra Ana nusprendė prisidėti prie šeimos verslo bei tęsti ilgametes šeimos tradicijas. Susana Balbo – legendinė Argentinos vyno asmenybė, net tris kartus išrinkta organizacijos „Wines of Argentina“ prezidente bei tapusi pirmąja moterimi Argentinoje, baigusi enologijos mokslus. Neretai ji vadinama „Torrontes karaliene“, nes būtent Susana atgaivino šią aromatingą vynuogių veislę, pradėjusi gaminti itin aukštos kokybės Torrontes vyną. „Dominio Del Plata“ daro vaisiškus, subalansuoto skonio, pasaulyje žinomus vynus „Crios“, „BenMarco“, „Susana Balbo Signature“ ir „Nosotros“. http://www.dominiodelplata.com.ar