Kunigaikščių midus – tautinio paveldo produktas. Unikalus, tamsios spalvos ir išskirtinio skonio, pasižymintis labai švelnia, šilkine tekstūra, kompleksišku aromatu, nes pagamintas naudojant visus bičių produktus. Tai iš ties kunigaikštiškas gėrimas.
Sudėtis: tamsusis medus, vanduo, bičių duona, pikis.
Rekomenduojama patiekimo temperatūra 12 - 16 °C. Vartojamas kaip aperityvas, gali būti derinamas prie įmantrių mėsos patiekalų ar desertų.
Įvertinimai ir apdovanojimai:
Įmonės įkūrėjas – trečios kartos bitininkas Erikas Augustinavičius. Jam bitininkystės tradicijas perdavė senelis, bei mama. Bitynas įkurtas Kėdainių rajone, Plinkaigalio kaime, ant Šušvės kranto, o jį sudaro net du šimtai avilių. Šušvės bičių suneštas medis neturi jokių cheminių priedų. Jis brandinamas ne mažiau 1 metų, o kai kurios midaus rūšys brandinamos ne mažiau 3 metų. Brandinto midaus skonis taurus, subtiliai salsvas. Gėrimas pilstomas į originalaus dizaino butelius, kamščiai padengti natūraliu bičių vašku, todėl aromatas sklinda dar nė nespėjus atidaryti butelio. Pastangos pagaminti aukščiausios kokybės midų nenuėjo veltu, nes didžiausiame midaus konkurse Europoje Mead Madness Cup Šušvės midaus daryklai atiteko net trys medaliai, du aukso ir vienas bronzos.