Tai ne tik sveikos mitybos modelis, bet ir gyvenimo būdas, pripažintas UNESCO nematerialiuoju kultūros paveldu. O saikingai vartojamas vynas - neatsiejama šios dietos dalis. Kas dera su šia dieta?
AsortimentasGalite rinktis iš mūsų siūlomų temų arba paruošime renginį Jūsų pasirinkta tema!
Apie privačius renginiusGeriausi pasiūlymai ir įdomiausios naujienos apie vyną ir jo kultūrą Lietuvoje - tiesiai į jūsų el. pašto dėžutes.
Prenumeruoti naujienlaiškįMažas džiaugsmas kas mėnesį – sau ar tam, kam norisi padovanoti naujų skonių!
PrenumeratosBaltasis sausas
Putojantis sausas
Raudonasis sausas
Rožinis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Putojantis sausas
Renginys
Renginys
Renginys
Šakšuka, arba izraelietiška kiaušinienė pomidorų patale, – sparčiai Lietuvoje populiarėjantis patiekalas. Manoma, kad šakšuka pradėta gaminti dar Osmanų imperijoje, o ...
Apsilankyti „Podere il Carnasciale“ – tai patirti Toskaną iš kitos, mažai kam pažįstamos perspektyvos. Todėl kelionės po Toskaną metu buvo ...
Pagalvojus apie Italijos pietus, akyse išnyra saulėtoji Sicilija, arba, kaip sako vietiniai, Sičilija. Vyno pasaulyje ši sala dažniausiai siejama su ...
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros