Vaisių ir uogų p. saldus
Unikalus, prancūziško ąžuolo statinėse brandintas, rankų darbo aviečių vynas nustebins švelniais miško uogų aromatais ir paskandins gaivioje vasaros skonių jūroje. Pagamintas naudojant senovinį vyndario Česlovo Ramoškos šeimos receptą iš ūkyje užaugintų aviečių.
Patiekti atvėsintą.
Č. Ramoškos ūkis įsikūręs Šilutės rajone, Vyrkytų kaime – tai pamario krašto ūkis, kur gimsta autentiški lietuviški vynai.
Ekologiškas ūkis ir žaliavos
Vaisiai ir uogos auginami vietoje esančiame ekologiniame ūkyje. Derlius skinamas rankomis ir kruopščiai atrenkamas, kad į vyninę patektų tik brandžiausios, aromatingiausios uogos.
Vyndarystės tradicija – 150 metų
Česlovo Ramoškos giminėje vyndarystė puoselėjama jau kelias kartas – patirtis ir žinios siekia ~150 metų. Šiandien senosios lietuvių tradicijos derinamos su šiuolaikinėmis technologijomis, todėl gimsta charakteringi, subalansuoti ir išraiškingi vynai.
Gaminimo filosofija
Vynas daromas pagal senąsias lietuvių tradicijas: laikomasi natūralumo, pabrėžiama vietos žaliava ir jos skonis. Kiekvienas butelis – rankų darbo rezultatas nuo derliaus iki brandinimo.
Įvertinimas
Visiems ūkyje gaminamiems vynams suteiktas tautinio paveldo produkto sertifikatas – kokybės ir autentiškumo ženklas.