Raudonasis sausas
„Grand Cru Saint-Émilion AOC - Château Laforge“ pasižymi išskirtiniu charakteriu, džiugindamas aksomine tekstūra bei meistriškai atskleistu balansu.
Šis kerintis vynas nosyje atskleidžia viliojančias lauko uogų džemo, prinokusių slyvų ir romo statinės natas. Šias pirmines vaisių užuominas gražiai papildo sudėtingesni vaisiški-balzaminiai niuansai. Burnoje vynas yra apvalus, sultingas ir glotnus, o juodi vaisiai puikiai atsiskleidžia.
Pagamintas iš rankomis skintų ‘Cabernet Franc’ ir ‘Merlot’ vynuogių veislių, „Château Laforge“ iš tiesų perteikia geriausias Bordo regiono savybes kiekviename gurkšnyje. 5,8 hektaro vynuogyne ypač daug (92%) auginama ‘Merlot’ ir 8% ‘Cabernet Franc’, o tai sudaro vieną didžiausių ‘Merlot’ vynuogių proporcijų tarp visų Maltus vyndariui priklausančių valdų.
Kruopštus vynifikacijos procesas prasideda temperatūrą kontroliuojančiose medinėse talpose. Po malolaktinės fermentacijos 80% vyno brandinama naujose prancūziško ąžuolo statinėse.
Rekomenduojame patiekti 16-18 C prie raudonos mėsos, laukinės paukštienos patiekalų.
A silky and refined red with plum, berry and light vanilla character on the nose and palate. Medium body, dense center-palate and a delicious finish.