Le Chocolat des Français – pienišku ir juoduoju šokoladu dengti lazdynų riešutai.
Spalvingoje metalinėje dėžutėje, iliustruotoje menininkės Kate Prior, slypi ne tik Paryžiaus dvasia – šuns ir katės susitikimas prie Eifelio bokšto – bet ir tikras prancūziško meistriškumo skanėstas. Rezultatas – nepaprastai traškūs, viliojančio skonio lazdynų riešutai, nuo kurių tiesiog neįmanoma atsiplėšti. Kruopščiai atrinkti, skrudinti iki tobulos auksinės spalvos riešutai, padengti švelniu pieniško ir sodriu juoduojo šokoladu sluoksniu.
Be palmių aliejaus, be konservantų, tik natūralūs ingredientai ir autentiškas prancūziško šokolado skonis. O kai paskutinis riešutas išnyks, dėžutė taps stilingu daiktų laikymo aksesuaru – smulkmenoms, saldainiams ar pieštukams.
Tai ne tiesiog skanėstas – tai mažas meno kūrinys ir skonio džiaugsmas viename.
Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas (35 % (min. 60 % kakavos)), pieniškas šokoladas (35 % (min. 31 % kakavos)), cukrus, lazdynų riešutai (28 %), kakavos masė, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, dengimo medžiagos (arabinė guma, šelakas), gliukozės sirupas, emulgatorius: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas.
Sudėtyje yra pieno ar jo produktų, lazdynų riešutų pėdsakų. Sudėtyje gali būti riešutų pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2444 kJ / 589 kcal, riebalai 44 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19 g, angliavandeniai 37 g, iš kurių cukrų 19 g, baltymai 7,6 g, skaidulos 7 g, druska 0,2 g.
Le Chocolat des Français – šokoladas, kuris šypsosi
Kūrybos ir draugystės istorija
Kartą trys bičiuliai – Matthieu, Paul-Henri ir Vincent – turėjo beprotišką idėją: sukurti šokoladą, kuris būtų ne tik gardus, bet ir džiugintų sielą. Tokį, kuris priverstų nustebti, sukelti šypseną ir taptų mažu kasdieniu džiaugsmu. Taip gimė „Le Chocolat des Français“ – šokoladas, kuriame susilieja prancūziška meistrystė, menas ir vaikystės svajonė.
Kai skonis tampa menu
„Le Chocolat des Français“ sujungia dvi didžiausias kūrėjų aistras – meninę išraišką ir tikrą šokoladą. Kiekvienas gaminys kuriamas Prancūzijoje iš natūralių, dažnai ekologiškų ingredientų, be palmių aliejaus ar dirbtinių priedų. Visos plytelės, triufeliai ir džiovintų vaisių skanėstai kruopščiai pagaminti regioninėse manufaktūrose – Avinjone, Strasbūre, Marselyje ir Anžė apylinkėse.
Šis šokoladas išsiskiria ne tik skoniu. Kiekviena pakuotė – tai mažas meno kūrinys, sukurtas vieno iš daugiau nei 750 menininkų. Iliustracijos, komiksai, gatvės menas ar spaudos karikatūros – kiekviena plytelė pasakoja savo istoriją, kupiną spalvų, ironijos ir prancūziško žavesio.
Kokybė, kuria tiki net šefai
„Le Chocolat des Français“ nuo pat pradžių siekia aukščiausio meistriškumo, jokių kompromisų kokybei. Šis požiūris pelnė daugybę įvertinimų, tarp jų Great Taste, European Chocolate Awards ir Prix Épicure. Prekės ženklas bendradarbiauja su garsiausiais Prancūzijos virtuvės meistrais – Thierry Marx, Marc Veyrat, Pierre Augé ir kitais – kuriant unikalius, rafinuotus skonius.
Šokoladas su misija
Ši istorija – ne tik apie skanėstus, bet ir apie vertybes. 80 % produkcijos yra ekologiška, 100 % pakuočių – perdirbamos, o likučiai dovanojami „Les Restos du Cœur“ – organizacijai, padedančiai stokojantiems. Be to, šokoladų pakavimu rūpinasi socialinių dirbtuvių darbuotojai su negalia, taip suteikiant prasmę ir šilumą kiekvienam gaminiui.
Dovana, kuri džiugina visus pojūčius
Šiandien „Le Chocolat des Français“ šokoladas – tai tikras prancūziškos dvasios ambasadorius, kurį galima rasti visame pasaulyje – tuo tarpu ir mūsų parduotuvėse. Tai menas, skonis ir emocija viename – tobula dovana tiems, kurie tiki, kad grožis ir gerumas visada eina išvien.