Vilnius

Klaipėda

Poli Barrique - Solera di Famiglia grapa

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Poli Barrique - Solera di Famiglia grapa

91,00

Aprašymas

„Barrique – Solera di Famiglia“ grapa – išskirtinis šeimos palikimas ir meistrystė iš Veneto

„Meilė nuveja skausmą...“ – šiais žodžiais 2001 m. kovo 21 d., atsisveikinant su mūsų tėčiu, prasidėjo naujas šeimos tradicijos etapas. Tą dieną jo rankomis distiliuota paskutinio derliaus grapa tapo mūsų įkvėpimu. Iš devynių statinių pasilikome vieną – kaip atminimą ir įsipareigojimą tęsti jo kelią su tuo pačiu atsidavimu ir meile amatui.

Grapa gaminama iš Veneto regiono raudonųjų vynuogių išspaudų, brandinama naudojant soleros sistemą, tradiciškai taikomą chereso vyno gamyboje Ispanijoje. Šis unikalus metodas leidžia subtiliai sujungti skirtingų metų derliaus distiliatus: jauniausia grapa kasmet perpilama į senesnę statinę, kurioje jau glūdi ilgesnį laiką brandintas gėrimas.

Vos tik įpylus grapos į taurę, pasklinda duonvaisių, cinamono, muskato riešuto, medaus ir skrudinto ąžuolo aromatai. Po kelių akimirkų atsiskleidžia tropinių vaisių – bananų, ananasų – natos, kurias subtiliai papildo grietinėlės ir vanilės užuominos.

Skonis – išskirtinai koncentruotas ir gilus, primenantis cheresą. Tačiau netrukus jį praskaidrina tropinių vaisių gaivumas, kuris sukuria nepriekaištingą pusiausvyrą tarp intensyvumo ir švelnumo.

Tiekti 18 - 20 °C temperatūros kaip digestyvą.

Apie gamintoją

Poli Distillerie – itališkos grappos aistros paveldas nuo 1898 metų

Viskas prasidėjo 1898-aisiais, kai šiaudinių skrybėlių gamintojas GioBatta Poli, užsidegęs aistra grapai, susikonstruavo mažą distiliatorių ir pradėjo keliauti pas pažįstamus vyndarius distiliuoti iš vyno gamybos likusios vynuogių masės. Šis kuklus hobis netruko virsti šeimos tradicija, kurią tęsė sūnūs, o šiandien su ypatinga meile ir preciziškumu ją puoselėja anūkas Jacopo Poli – vienas garsiausių šiuolaikinių grappos kūrėjų Italijoje.

Amatų meistrystė ir nenuilstama kokybės siekiamybė

Poli distilerijoje, įsikūrusioje Veneto regione, laikomasi penkių tvirtų principų, užtikrinančių kiekvieno produkto išskirtinumą:

  • Naudojama tik šviežia, sveika žaliava – pristatoma tik tiek, kiek per dieną galima perdirbti.

  • Žaliava distiliuojama iškart – be jokio sandėliavimo.

  • Distiliacija atliekama senoviniais variniais distiliatoriais pagal senąsias technologijas.

  • Kiekvienas etapas atliekamas su aistra ir rankų darbu.

  • Kiekviena grappa kuriama su pagarba produktui ir jį ragaujančiam žmogui.

Skonis, kuris kalba pats už save

Šie principai padeda Poli šeimai kurti ne tik klasikinę, bet ir moderniąją grappą – nuo švelnios ir gėliškos iki ryškesnio, prieskonių bei vaisių natomis praturtinto skonio. Poli grappa ir likeriai vertinami visame pasaulyje ir puošia prestižinių restoranų meniu – tai Italijos distiliavimo meistrystės simbolis.

Poli Distillerie

Poli Distillerie

Italija Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti